Tarawyn

en blogg om allt och ingenting

Göteborgsvarvet maj 23, 2010

Filed under: Fest,Vardag — tarawyn @ 6:59 e m
Tags: , , , , , , ,

Igår var jag ute på en liten löprunda, närmare bestämt de 21 km som utgör göteborgsvarvet. Det blev en intressant tur med tanke på att jag tror att jag aldrig någonsin sprungit mer än en mil på en gång. Dessutom var det lite ovant med värmen (över 25 grader). Men med tiden 2:34 känner jag mig riktigt, riktigt nöjd.

Stort tack till alla göteborgare som dragit ut vattenspridare, vattengevär och annat för att hjälpa till att svalka oss stackars löpare. På ett par ställen var det enda anledningen till att jag orkade vidare.Jag hade nog aldrig gissat att det skulle vara så skönt att få springa i blöta kläder.

Och en stor, fet spark i baken till alla er idioter som stod och rökte längsmed banan, det är knappast bara jag som får svårt att andas av röken och så svårt kan det inte vara för er att gå tio meter bort så att löparna slipper hosta ihjäl sig.

Idag har det känts lite segt, jag har rejält ont i mitt ena knä, men förhoppningsvis har det gått över till imorgon. Nu är det tentaplugg som gäller och sedan några andra kandidatgruppers redovisningar, det ska bli riktigt intressant att få höra vad de har kommit fram till i sina arbeten.

Dagens enda tråkighet är att min telefon definitivt är på väg att ge upp nu. Mamma snubblade till och spillde kaffe på den efter varvet och nu kan jag inte höra om det ringer, eller vad folk säger (om jag lyckas svara). Så nu ska jag börja klura på vad som kan ersätta min gamla K700i.

 

2 Responses to “Göteborgsvarvet”

  1. mammisen Says:

    hjärtans kär. Hur kunde det bli så? Jag var nog lite påverkad av loppet tror jag…vinglade fram lite för mycket där i målområdet med min kexchoklad, banan och kaffe, när jag sen skulle försöka lägga ned din telefon i din ficka så blev det för mycket för lilla mamman. Hoppas du kan använda pappisens gamla telefon så får vi fixa en annan senare. FÖRLÅT! Kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s